Arttu näyttäisi nyt täysin parantuneen tuosta flunssastaan. Flunssan oireita ei ole ollut enää pari päivää antibioottikuurin aloittamisen jälkeen, mutta vielä viime viikon Arttu oli melko väsynyt. Nyt virtaa löytyy ja Arttu onkin ollut erityisen energinen.
Artullahan on vielä tämän viikon voimassa lenkkeilykielto ja koirien tapaamiskielto. Josta johtuen Arttu ei ole päässyt purkamaan kertyneitä energioita ja välillä meno on melko riehakasta sisällä ja pissalenkeillä. :)
Tällä viikolla energiaa on tullut päivä päivältä enemmän, joten vaikeaa on ollut olla lähtemättä herran kanssa pidemmälle lenkille. Tosin tällä viikolla sairastamani norovirus hieman helpotti tätä tilannetta, kun ei olisi ollut voimiakaan lähteä lenkkeilemään. :P

Eilen käytiinkin kyllä jo hieman pidemmällä lenkillä, kun tuntui, että Arttu hyppii muuten seinille. :D Arttu oli onnessaan ja nuuski kaikki paikat. Täällä on nyt lumet melkein kaikkialta sulaneet ja kevät on tuonut mukanaan monia uusia hajuja. Pissalenkeilläkään Arttu ei meinaa jaksaa keskittyä pissaamiseen, kun täytyisi ehtiä nuuskia kaikki mahdollinen. :)

Tänään ostettiin Artulle takapihalla viisimetrinen vaijeri, joka oli testikäytössä jo tänään. Hyvin toimii. :)
Vaijeri on vaan vähän liian pitkä, kun Arttu pääsee vierailemaan myös naapureiden takapihalla. Pitänee kieputtaa se muutaman kerran tolpan ympärille, koska Arttuahan tietysti kiinnostaa naapureiden pihat enemmän kuin oma. :D


Arttu takapihalla katselemassa kävelytielle.

Arttu kyllä selvästi nautti olostaan takapihalla vaijerissa! :) Arttu lähti heti juoksentelemaan ympäri takapihaa ja kun huomasi pääsevänsä "vapaasti" juoksemaan melko isolla alueella, alkoi hypellä. :) Sitten Arttu juoksi luokse, hyppäsi innoissaan syliin ja lähti taas juoksemaan. Joko Arttu kävi kertomassa, mitä hän pystyy tekemään tai sitten kiittämässä. :)
Artun lempipuuhaa näytti tuon takapihalla vietetyn hetken perusteella olevan ohitse menevän kävelytien kulkijoiden katseleminen. Arttu vakoilee heitä kuusiaidan rakosista, näyttää melko hauskalta. :)
Tuohon takapihalle paistaa aurinko vain kahteen-kolmeen asti, ja tänään oltiin kotona vasta sen jälkeen, joten oli melko kylmä terassilla istuskella. Auringon paistaessa siinä on ollut jo +30C, mutta nyt varjossa vain pari astetta. Pitää huomenna ottaa aamupäivällä uusiksi, niin saa Arttukin kunnolla tutustua takapihaan ja siellä oleviin uusiin hajuihin. :)


Terassivahti seuraa valppaana.

"Loppukevennykseksi" vielä pieni todiste siitä, kuinka fiksu Arttu onkaan. ;)
Arttu oli siis kuukausi sitten yksin kotona, radio seuranaan. Videolla näkyy, kun minulla tuolloin soittoäänenä ollut kappale alkaa soida radiosta ja Arttu tunnistaa sen! :D Hauskinta tässä on se, että tuo kappale ei ole enää vähään aikaan ollut soittoäänenäni, mutta silti Arttu tunnistaa sen edelleen. Vaikka mitä muuta musiikkia tulisi, niin Arttu jatkaa uniaan, mutta kun tuon kappaleen kertosäe alkaa soida, Arttu pomppaa pystyyn. Selkeästi Artun lempimusiikkia! ;)

Laittelin noita Artun videoita useammankin Youtubeen ja tarkoitus on laitella niitä lisääkin - kunhan vaan saan kahlattua läpi, mitkä videoista ovat julkaisukelpoisia. :)
Videot löytyvät Youtubesta hakusanalla arttuparttunen. Saa käydä katsomassa ja kommentoimassa. :)